Byggnad och blå himmel

Jobba hos oss

Eftersom vi inser att våra medarbetare är nyckeln till framgång letar vi konsekvent efter och utvecklar människor som tror på att skapa verkliga resultat. Vi tror också på att skapa resultat med kompromisslös integritet. Dessa värderingar formar både hur vi utvecklas som företag och hur vi servar våra klienter dagligen.

Vi är ett värderingsstyrt företag

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och har ett öppet och inkluderande arbetsklimat. Prestigelöshet, arbetsglädje och laganda präglar vår arbetsmiljö. Vi värdesätter våra medarbetares hälsa och välmående och ger möjlighet till flexibelt arbete med balans mellan arbete och fritid. På vårt kontor kan alla känna sig trygga och välkomna!

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du arbeta tillsammans med några av de mest erfarna juristerna inom fastighetsrätt i komplexa och utmanande ärenden för fastighetsägare och fastighetsförvaltande organisationer. Du får nära klientkontakt och tar del av dynamiken i rättssalen. Vi är ett starkt team som brinner för vad vi gör och ständigt utmanar oss själva för att utveckla, förbättra och leverera bästa möjliga resultat för våra klienter. Hos oss finns möjligheten till en utvecklande karriär som bidrar till framgången och framtiden för dig, advokatfirman och våra klienter.

Man som ler med handen på hakan

Bli en del av oss

Brinner du för fastighetsrätt och vill arbete med likasinnade? Då ser vi fram emot din ansökan. Vi vill veta vem du är, dina erfarenheter, vad du vill och vad som är viktigt för dig.

Namn(Obligatoriskt)
Dra filer hit eller
Max filstorlek: 50 MB.